Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Online training

Het hebben van een mailinglijst is een hele waardevolle, misschien wel de meest waardevolle manier om je (potentiële) klanten goed te kunnen bereiken. De inschrijvers op jouw mailinglijst kunnen jou en je bedrijf beter leren kennen, een band met je opbouwen èn de kans dat zij producten en/of diensten bij jou af gaan nemen wordt op deze manier steeds groter. Daarbij is je mailinglijst van jou, en blijft van jou. Dit in tegenstelling tot de social media kanalen, waar je afhankelijk blijft van de aanbieder. En als die de stekker eruit trekken, ben je in één klap al je volgers kwijt.

Waarom heb jij nog geen mailinglijst?

Wat als het simpel kan?

Er is een superhandig Nederlands e-mailmarketing programma is waarmee je zelf binnen no-time professionele mailings en nieuwsbrieven maakt en verstuurt: Laposta. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk èn volledig gratis tot 2000 inschrijvers. Ze bieden zelf uitgebreide geschreven documentatie over het gebruik van hun programma. 

Heb je liever een stap voor stap uitleg met videomodules? Dan is deze training voor jou!

Wat leer jij in deze training?

Een goede start maken met Laposta

Aanmelden voor het programma en het instellen van je account naar jouw wensen. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door het dashboard.

Mailinglijst instellen en contacten toevoegen

Maak mailinglijsten en voeg contacten toe, handmatig of via de importfunctie. Verdeel verschillende groepen inschrijvers in segmenten.

Mailadressen verzamelen via je website

Maak inschrijfformulieren (opt-ins) in je eigen huisstijl. Plaats deze op je website en begin meteen met het verzamelen van mailadressen.

 

Een sjabloon maken in je eigen huisstijl

Eén of meerdere sjablonen maken als basis voor je nieuwsbrieven en mailings. Dit gaat je veel tijd besparen!

Nieuwsbrieven maken & versturen

Je nieuwsbrief maken, controleren en versturen. Met behulp van overzichtelijke statistieken kun je analyseren en bijsturen.

Automatische mailseries maken

Zorg voor een interessante weggever en maak je eigen verkoopfunnel met een automatische mailserie. 

Geweldig!

"Je training is héél erg duidelijk. Je legt heel rustig werkelijk élke stap helder uit. Geweldig! Fijn ook dat t in modules is ingedeeld. Zo kun je in brokjes de info tot je nemen. Hoewel ik merkte dat ik meteen mee ging doen, en dus uiteindelijk uren achter de computer bezig was" 😉
Ingrid de Graaff
"Voordien gebruikte ik Mailchimp, nou eigenlijk gebruikte ik het niet meer want ik vond dit programma niet fijn werken en vaak kwamen de mails dan ook nog in de spamfolder terecht. Laposta leek mij een leuk alternatief omdat dit in het Nederlands is. Als autodidact ga ik meestal op zoek naar gratis tutorials om nieuwe dingen aan te leren. In die zoektocht gaat dan al vaak veel tijd inzitten en zoals iedere ondernemer weet “time is money”. De training van Monique is dan ook gewoon super. Ze legt je stap voor stap uit hoe het moet. De training is duidelijk ingedeeld in modules zodat je niet hoeft te zoeken en je kan het in je eigen tempo volgen. Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie. Ondertussen is mijn tweede mail reeds de deur uit en heb ik de smaak weer te pakken om ermee door te gaan. Ik kan deze training dus zeker aanbevelen en kijk al uit naar de andere trainingen die Monique in de toekomst gaat aanbieden. Bedankt Monique!"
Leen De Donder
Snel en eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta
5/5
"Dankzij de LaPosta training van Monique zojuist mijn eerste nieuwsbrief via LaPosta gestuurd. De training leverde mij enorme tijdwinst op. Want ja, LaPosta is op zich niet lastig, maar alles zelf uitzoeken kost nu eenmaal best wel veel tijd. De training was top!"
Margriet Ravensbergen

Online Training

Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

47,-

(excl. 21% btw.)

Hoi, ik ben Monique

WordPress webdesigner en eigenaar van Q webstudio. Ik maak websites op maat voor ZZP-ers en MKB en daarnaast geef ik advies en trainingen over WordPress websites. 

Zelf doe ik actief aan e-mailmarketing en dat heb ik jaren met Mailchimp gedaan. Toen ze een tijdje geleden hun pakketten veranderden, ben ik gaan kijken voor een alternatief. Die heb ik gevonden in Laposta. En eerlijk is eerlijk; als ik hier eerder van had geweten, was ik er meteen mee begonnen. 

Graag leer ik jou in deze training hoe je dit programma optimaal kunt gebruiken voor jouw e-mailmarketing.

Start direct met jouw Laposta training!

Scroll naar top